Spinroot

A forum for Spin users

You are not logged in.

#1 2011-01-04 13:57:51

amirzol
Member
Registered: 2010-12-25
Posts: 4

Dot graph layout tool

ispin does not run the Dot tool after updating line 21 in ispin.tcl file on a PC machine. The original line changed by set DOT "C:/Program\ \ Files/Graphviz/bin/dot.exe" which is the default installation on my machine and it shows this error message "ispin: cannot find C:/Program Files/Graphviz/dot.exe"

Offline

#2 2011-01-04 17:25:47

spinroot
forum
Registered: 2010-11-18
Posts: 678
Website

Re: Dot graph layout tool

The way I got this to work was by setting DOT as follows:

  set DOT "C:/Program Files/Graphviz2.26.3/bin/dot"

and later in the invocation (around line 7294 in ispin.tcl):

  catch { eval exec ./pan -D | \"$DOT\" > dot.tmp } err

that is: you need to add the double-quotes in both places to make this work

Offline

#3 2011-01-04 20:54:37

amirzol
Member
Registered: 2010-12-25
Posts: 4

Re: Dot graph layout tool

it is working fine now, thanks

Offline

#4 2011-09-27 16:08:10

mikeyjunz
Member
Registered: 2011-09-27
Posts: 1
Website

Re: Dot graph layout tool

Thanks. It works here also.

Offline

#5 2011-11-07 08:02:39

judge
Member
Registered: 2011-11-07
Posts: 1
Website

Re: Dot graph layout tool

thanks,working.....

Last edited by judge (2011-11-07 08:03:02)

Offline

#6 2011-11-29 06:42:44

likaritz
Member
From: Wychwood Ave Toronto, ON
Registered: 2011-11-29
Posts: 1

Re: Dot graph layout tool

How to use Graphviz to generate complex graphs????I tried many using Graphviz in different manners to generate graphs but was unable in doing so...Can anybody suggest some guidelines for my issue..

Last edited by likaritz (2011-11-29 06:44:22)

Offline

#7 2011-11-29 14:52:00

spinroot
forum
Registered: 2010-11-18
Posts: 678
Website

Re: Dot graph layout tool

Hi, that's really a question for the graphviz tool makers, but you can look at the tcl/tk code in iSpin for an example of course

Offline

Board footer

Powered by FluxBB